Krets Tester

Hva vil du gjøre når det er en krise eller skade på ditt hjem og du trenger elektrisk reparasjon? Troverdigheten til eiendommen din, uavhengig av om du kan bo i huset sikkert, og hjemmehjernens styrke i hjemmet, er avhengig av elektrisk ledning og lovlig arbeid.
I tilfelle du bygger ny eller ombygging av et hjem, bør du vurdere din krets tester en medskyldig i ditt betydelige venture. Vær det som mulig, uansett muligheten for at du har hatt ditt hjem ganske lenge og ikke forventer å tilby noen steder i nær fremtid, til tross for alt du trenger en lagerbeholdning i, autorisert kretstester på din side. Rammen vil definitivt ha problemer gjennom flere tiår, og endringer som strekker seg fra å introdusere et annet hjem spenningsrom for å reparere ting etter en bemerkelsesverdig storm kan føre deg til et plutselig behov for en krets tester du kan stole på.
Awesome kretsanalysatorer er overordnet arrangert personer med en stor mengde veiledning og rasjonelt bidrag bak dem. Før du går igjen, legger du hånden inn i en kasse, eller omdirigerer huset for kraft, må du kjenne et omfattende mål om elektrisk kraft - måten den beveger seg, hvordan den gjør det som crunches tallene og materialvitenskapen bak den og en stor Mengde forskjellige ting. Alle føles som en touch av en krets reparatør grunnleggende ved å bytte den blåst ledningen eller grensesnittet ting til feilfritt eller ledningen opp det forvirrede TV / VCR / DVD / stereo energisenter du har som for sent oppnådd. Du kobler den opp, knytter den til og med noen metoder fungerer alt uten skinner eller problemer, og du har en skråstilling at du kunne vært en kretsanalysator i den anledning du virkelig hadde forventet. Selvfølgelig. Det er en bemerkelsesverdig forandring mellom å knytte ting til og være en krets reparatør.